vineri, 4 martie 2011

Se schimbă vremea/-urile



                                                               

Cu siguranță cei mai mulți dintre noi s-au cam săturat de iarnă, cu tot ce implică aceasta și așteaptă cu nerăbdare venirea primăverii. Primele semne ale sosirii ei au fost date încă de pe 1 martie, când soarele și-a făcut timid apariția. Zilele acestea vom fi nevoiți să purtăm  haine groase deoarece căldura se lasă încă, așteptată...
            Se anunță însă, pentru perioada următoare, vești bune.
La Front Page Communication, cât timp durează internshipul, vor fi zile răcoroase, dar persoanele de acolo vor avea suficientă căldură în suflet ca să contrabalanseze situația. Ceața prezentă aproape în fiecare dimineață, va fi îndepărtată de pe ochii colegilor somnoroși dar muncitori, cu ajutorul cafelei tari preparată anume pentru îndeplinirea acestui scop.
În perioada pregătirii proiectelor de lucru și a desfășurării ședințelor generale se vor înregistra valori termice peste medie datorate implicării și concentrării asupra problemelor.
Spre deosibire de anii trecuți, perioada aceasta nu anunță schimbări majore. Totuși, la agenție se preconizează că își vor face apariția nori negri în cazul în care nu se va munci în echipă sau participanții nu vor fi interesați să-și facă treaba.
Pe arii largi buna dispoziție va fi însoțită de hohote de râs.
Vântul va sufla slab și moderat, aducând fotografieri din toate părțile.
Către finalul internshipului se anunță o avalanșă de bucurii, emoții și aplauze.
Bucurați-vă de vreme!

Laura Lupașcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu