joi, 18 noiembrie 2010

Forumul economic pe prima pagina si la cea de-a II a editie

In perioada 17-18 noiembrie, in Aula „Mihai Eminescu” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a avut loc cea de-a doua editie a „FORUMULUI ECONOMIC EUROPEAN”, eveniment dedicat de aceasta data oportunităţilor de cooperare economică transfrontalieră, dintre România – Republica Moldova – Ucraina.
Deschiderea oficiala a fost facuta de catre Preşedinte Asociaţiei Regionale a Întreprinzătorilor Nord Est România, dr. ec. Avocat Mihai Susanu. Cele mai importante sectiuni de discutii au vizat oportunităţi de investiţii în Regiunea Frontierei de Est a Uniunii Europene pentru anul 2011. In cadrul primului panel de discutii, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Vasile Isan a subliniat rolul universitatii in dezvoltarea economica locala: "150 de ani de invatamnt superior Iasi".
Cu ocazia lansarii oficiale a campaniei „Cumpara produse si servicii romanesti”, directorul general al agentiei Front Page Communication, Ovidiu Chitovanu a vorbit despre avantajele colaborarii cu agenţiile de publicitate în contextul economic actual.
Agentia de publcitate, Front Page Communication, cu peste 9 ani de experienta in domeniu a fost partener si la aceasta editie a „FORUMULUI ECONOMIC EUROPEAN”.


http://www.forumeconomic.ro/program.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu