marți, 22 februarie 2011

Good news!!!



Internshipul la Front Page Communication se dovedeşte, pe zi ce trece, a fi o adevarată Adventură. Astăzi de dimineaţă, desigur, după ce am savurat cu toţii delicioasa cafeluţă şi ne-am intrat în ritm, am primit o veste bună pentru fiecare dintre noi: agenţia a stabilit un parteneriat cu festivalul naţional de gătit în aer liber ce va avea loc în Iaşi la începutul lunii martie, astfel că vom avea cu toţii câteva sarcini precise de indeplinit pe teren.
Am primit această veste ca pe o adevărată provocare pentru că, fiind absolventă de Comunicare Socială şi Relaţii Publice, am fost mereu atrasă de partea de marketing / advertising şi mai puţin de ceea ce înseamnă jurnalism. Însă, cert este că ne vom transforma pentru câteva zile într-o mică redacţie în adevaratul sens al cuvântului şi ne vom testa abilităţile de buni comunicatori, de data aceasta în ipostaza unor reporteri iscusiţi care, practic, vor “trage de limbă” bucătari faimoşi din toate regiunile ţării în timp ce aceştia se întrec în prepararea celor mai gustoase şi arătoase bucate.
Cum de fel sunt o fire realistă şi pragmatică, m-am gandit imediat la un plan de rezervă, pentru că, după cum se arată condiţiile meteorologice în acest moment, există puţine sanse ca vremea sa fie minunată şi prielnică filmărilor în perioada festivalului, plan B ce este, de altfel, foarte simplu: chiar de-ar fi să venim cu umbrele sau să instalam un cort, noi tot acolo vom fi acolo pentru a ne duce sarcinile la bun sfârşit. Şi nu spun asta cu un ton ce inspira obligaţie, ci cu unul care inspiră entuziasm şi, în acelaşi timp, responsabilitate. Acest din urmă atribut are o semnificaţie importantă pentru noi întrucât cei de la Front Page Communication ne-au atribuit încredere şi responsabilitate încă din prima zi. Nu există constrângeri de nici un fel  iar atmosfera este atât de agreabilă şi avem atât de multe să ne împărtăşim încât nu ne dorim decât să dezvoltăm cu succes proiectul nostru, pentru că ştim cu toţii că satisfacţia spirituală va fi, în cele din urmă, pe deplin resimţită.
Sunt sigură că vom avea parte de o experienţă inedită şi folositoare nouă şi, lasând pragmatismul la o parte, ma gândesc deja la momentul degustării câtorva dintre delicioasele bucate dar şi la amintirile de neînlocuit cu care vom ramâne!!:D

Irina Neamţu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu