luni, 21 februarie 2011

Lucky us..

După un concurs plin de surprize, emoţii şi Adventură  a sosit în sfârşit luna februarie, aşteptată cu sufletul la gură de noi, câştigătorii internshipului oferit de Front Page Communication, deoarece ştiam cu toţii, de la Ovidiu Chiţovanu, că aceasta este luna cadourilor cu adevărat interesante.
Având în vedere că Front Page Communication este una dintre cele mai de prestigiu agenţii de Pr şi publicitate din Iaşi şi că Ovidiu Chiţovanu- fondatorul şi managerul acesteia, este o persoană cu o reputaţie de invidiat, cu toţii ne-am aşteptat la un internship antrenant şi interesant. Totuşi, miercuri, cei de la Front Page Communication ne-au întrecut aşteptările şi ne-au făcut să ne simţim cu adevărat norocoşi şi mândri că am ajuns să facem parte dintr-o asemenea echipă. În primul rând, atât Vladilena cât şi Ovidiu au fost  foarte deschişi şi ne-au făcut să ne simţim ca într-un cerc de prieteni. Şi nu spun asta doar datorită ceaiului verde cu peppermint absolut delicios, preparat cu multă artă de Ovidiu, ci, totul porneşte de la entuziasmul şi profesionalismul cu care cei de la Front Page Communication tratează acest internship. 
Sarcinile pe care le-am primit încă din prima zi au fost captivante şi ne-au demonstrat că suntem la Front Page nu doar de dragul unei diplome ci pentru a învăţa ceva practic de la cei mai buni. În prima zi am aflat multe lucruri interesante despre companie şi despre oamenii care stau la baza ei. Pe lângă şansa de a învăţa să jucăm bridge de la Ovidiu (jucător profesionist şi campion intergalactic) şi de a prepara spanac cu de toate de la Vladilena, am aflat că vom fi implicaţi într-un proiect atractiv şi delicios de interesant. Aşadar, vom colabora timp de două luni la alăptarea unui frăţior mai mic de-al Front Page Communication şi sperăm să fim un fel de Mary Poppins pentru el. Aş vrea să vă pot dezvălui mai multe dar deocamdată este SECRET. Fiţi cu ochii pe noi!
                                                                     
                                                                                              Maria Bogus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu