joi, 24 februarie 2011

Începutul unei serii de dezvăluiri…


Cu 4 luni în urmă…
Timidă de parcă ar fi fost prima zi de facultate, neîncrezătoare în propriile forțe, am zis Da! Da, mă  voi înscrie la concursul de strategie publicitară și PR teamAdventure. Cosmin, Natalia, Iulia (eu) și Laura au format Tring! De ce TRING? Hmm, asta știm cu toții. Pentru că noi:
·        Te surprindem în mediul tău
·        Ridicăm totul la un nivel înalt
·        Impactul este mare
·        Nimic nu este la întâmplare
·        Gustul bun este în orice campanie.

Gurmanzi  de felul nostru și ca să facem lucrurile cu pasiune am ales Dopo Poco. Nepotriviri de orar și întâlniri, idei și lipsă de idei, acorduri și dezacorduri, bucurie și tristețe, încredere și neîncredere, cu toate ne-am confruntat pe parcursul celor 4 săptămâni de pregătire. „ Iulia, nu îmi place ideea ta”, „E super, însă e greu de pus în aplicare și ar necesita resurse financiare mari” , „ Off, am obosit, de-abia aștept să se termine cu acest concurs” , „ Eu pot face aceasta”, sunt fraze ce le-am auzit adesea în timpul destinat lucrului pentru concurs.

Deja 19 noiembrie 2010?

O dimineață plină de emoții. Soarele parcă le aducea cu sine pe parcurs ce răsărea… Dar timpul trece vertiginos. A sosit momentul susținerii proiectelor și … a trecut. A venit momentul decernării premiilor și timpul parcă s-a oprit în loc. Domnul Ovidiu Chițovanu, manager la Front Page Communication anunță câștigătorii unui internship la această agenție de publicitate. Simt și acum suspansul de atunci, suspans accentuat de citirea numelui câștigătorilor, nu a numelui echipei. Parcă am auzit ca prin vis numele Nataliei… și… bucurie. „ Aceștia suntem noi!”

Cu 16 zile în urmă…

În căutarea sediului agenției… Frig și alte emoții… Pășim cu frică în interiorul sediului de parcă am călca pe o mină. Nu știm la ce să ne așteptăm și imaginația o ia razna. Poate gândim că persoanele cu care vom lucra sunt monștrii de la Cartoon Network sau personaje aparținând răului în basme… Dar se dovedește rapid că imaginația noastră chiar a luat-o razna. Domnul Ovidiu Chițovanu a devenit imediat Ovidiu, Vladilena Bîcu, prezentatoarea care ne-a încântat la Gală, e Vladi acum, sediul agenției e deja un loc mai călduros în care te simți în largul tău. Aproape totul s-a schimbat datorită lor și a modului în care ne-au primit.
  Tocmai ți-am dezvăluit secretul TRING, dar noi am pornit deja în căutarea unui alt secret minunat pe care vrem să ți-l împărtășim. Fii alături de noi în această călătorie! Noi te vom ține la curent zilnic, tu trebuie doar să ne urmărești.
 Deja alergăm…


Iulia Ailincăi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu